Logo Met Arjen Bakker

Meer over Arjen Bakker

Arjen is een externe vertrouwenspersoon, coach en vaardigheidstrainer, daarnaast is hij actief als mediator. Hij is rustig en open in de communicatie en luistert graag. Hij schept vertrouwen waardoor zijn gesprekspartner zich snel op zijn of haar gemak voelt.

vertrouwenspersoon met arjen bakker

Loopbaan

Na het voltooien van een economische studie is hij begonnen als manager. Hij heeft diverse management- en interim managementfuncties vervuld bij grote multinationals in de medische- en farmaceutische industrie en de overheid.

Na deze ervaring is hij nu al ruim 25 jaar actief als trainer/coach. Hij coacht en traint managers, professionals en particulieren op het gebied van communicatie, management, stressmanagement en gedrag. Als mediator bemiddelt hij bij arbeidsconflicten binnen ziekenhuizen, de overheid en in privé situaties.

Heb je interesse of een vraag?

Neem contact op
Communicatietraining met Arjen Bakker

Persoonlijke eigenschappen

Arjen is communicatief zeer vaardig en scherp in de analyse. In een korte tijd weet hij wat er speelt en wat er vervolgens moet gebeuren. Daarna weet hij die uitkomst pragmatisch samen om te zetten in actie.

Hij wordt daarbij gedreven, vanuit de overtuiging, dat je individuele kwaliteiten en talenten van mensen naar boven kunt halen door hun zelfvertrouwen te stimuleren. Arjen is verbindend en gaat uit van het goede in de mens.